'Stuk voor stuk lieten ze zien dat ze wilden vechten voor het rood-wit van Feyenoord'

'Stuk voor stuk lieten ze zien dat ze wilden vechten voor het rood-wit van Feyenoord'

In de laatste Eredivisie wedstrijd van Feyenoord in het jaar 2020 won Feyenoord met 3-0 van sc Heerenveen. Bryan Linssen scoorde een hattrick en was weer eens belangrijk voor Feyenoord. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen woensdag. We blikken met Mark en Harm-Jan, redacteuren van FR-Fans.nl, terug op de winst van Feyenoord tegen sc Heerenveen en over de spelers die tijdens de wedstrijd opvielen.


Mark vond dat Feyenoord goed aan de wedstrijd begon. "Vooral de gedrevenheid en de drang naar voren was opvallend. Zoals ze tegen Vitesse speelden, werd er ook gespeeld tegen sc Heerenveen." Mark was niet te spreken over het spel van de Friezen. "Die leken niet te willen voetballen, en ook de uitblinkers aan de kant van de Friezen waren niet in vorm." Harm-Jan voegt toe: "Met goed voetbal, uitblinkende normaal tegenvallende spelers en een portie hattrick van de kleine koppende Linssen kunnen de fans tijdens het kerstdiner toch kunnen dromen van meer dan meedoen in de marge."

Vooral voor aanvaller Bryan Linssen was het een mooie wedstrijd. "Het was mooi om te zien dat Bryan Linssen eindelijk wist te scoren", blikt Mark terug. "Bij het eerste doelpunt moeten er ook credits gegeven worden aan Malacia, die een prachtige voorzet gaf. Hopelijk is Linssen nu los en gaat hij de tweede seizoenshelft vaker het net weten te vinden." Ook voor Diemers en Narsingh waren er complimenten. "Stuk voor stuk lieten ze zien dat ze wilden vechten voor het rood-wit van Feyenoord. Met als gevolg een oppermachtig Feyenoord dat Heerenveen geen moment in de wedstrijd liet komen", reageert Harm-Jan.

In interviews met Feyenoord en FOX Sports deed Berghuis nog een woordje naar alle voetbalsupporters in Nederland. "Na afloop waren het vooral de mooie woorden van Steven Berghuis die me zijn bijgebleven. Veel supporters snakken er naar om weer naar De Kuip te kunnen. De aanvoerder van de Rotterdammers omschreef dat mooi. Hopelijk zitten we weer snel in een volle Kuip", sluit Mark af.

Discussieer mee! 59 reacties

Gast533423006

Je plaatst een bericht als Gast533423006