De kranten: 'Eindelijk Bryan Linssen'

Bron: Ad.nl
Feyenoord won gisteren overtuigend van sc Heerenveen en Bryan Linssen was eindelijk belangrijk bij de Rotterdammers. Nicolai Jørgensen was niet helemaal okselfris en werd aan de kant gehouden en de linksbuiten die overkwam van Vitesse mocht weer opdraven als spits en dit keer met succes. Het Algemeen Dagblad kopt dan ook met 'Eindelijk Bryan Linssen.' De aanvaller scoorde 3-0 tijdens de 3-0 overwinning en gaat met een grote grijns de winterstop in. Waar Feyenoord gisteren schouder ophalend Jørgensen en Sinisterra weer zag afhaken leek het in de eerste helft ook weer het oude liedje, wel kansen geen goals. Door de overwinning op Heerenveen staat Feyenoord vijf punten achter op Ajax. Het is de vraag of dat na januari nog steeds het geval is, Feyenoord hoopt in ieder geval op een extra spits die zorgt dat de Rotterdammers makkelijker tot scoren komen. De Telegraaf schrijft dat Feyenoord opgelucht 2020 afsluit, maar wel snel een extra spits wil aantrekken. Feyenoord speelde goed, maar leek in de eerste helft tegen hetzelfde aan te lopen als andere wedstrijden, scorend vermogen. Dat na rust eindelijk de goal viel was zelfs voor Peter Houtman een opluchtig. "De 1-0 komt op naam van Bryan Linssen en oh wat had hij deze goal nodig.”