Bischop: 'Op basis van de kansen had Feyenoord zeker wel een punt verdiend'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord verliest zondagmiddag met 1-0 van Vitesse. 25 schoten waren niet genoeg voor een doelpunt voor de Rotterdammers. Er had meer ingezeten voor Feyenoord tegen de concurrent. Sinclair Bischop blikt bij Rijnmond terug op de wedstrijd. 'Op basis van de kansen had Feyenoord zeker wel een punt verdiend', begint Bischop. De journalist viel op dat de gehavende ploeg van Advocaat in de eerste helft geen aanspraak maakte op een doelpunt. In de tweede helft werd Feyenoord volgens hem opportunistischer en ging het aanvallender spelen. Hiermee kwamen de kansen, maar wilde de bal er niet in vliegen. Het verhaal van Feyenoord in de laatste weken is dat er weinig doelpunten worden gemaakt. Nicolai Jørgensen en Bryan Linssen begonnen de wedstrijd als de twee voorste spelers. Beiden hebben dit seizoen pas één competitiegoal gemaakt. Bischop vond Linssen weer slecht spelen, de Deen viel wel mee en was vooral ongelukkig naar zijn mening. Over Mark Diemers wil Bischop eigenlijk zwijgen en concludeert hij dat de stap gewoon te groot is geweest naar Feyenoord toe.