Guerrillaoorlog op komst?: 'Lijkt er op dat Raiola via Slot een coup aan het plegen is'

Guerrillaoorlog op komst?: 'Lijkt er op dat Raiola via Slot een coup aan het plegen is'

Iedereen in de voetbalwereld heeft het de afgelopen week al over de opvallende move van Arne Slot. De trainer zou naar verluidt de opvolger van Dick Advocaat moeten worden. Maar omdat Slot als trainer van AZ met een directe concurrent in gesprek ging, werd hij per direct ontslagen door zijn werkgever. Volgens Arman Avsaroglu in de NOS Voetbalpodcast zijn er geen winnaars: "Alleen maar verliezers in deze hele situatie."


Volgens de heren is het volkomen logisch dat AZ zijn trainer heeft ontslagen. Een trainer zou bij een aanstaand vertrek niet de volledige focus op zijn huidige club kunnen leggen. sindskort is de zaakwaarnemer van Arne Slot niemand minder dan Mino Raiola. De heren stellen dat Arne Slot de potentie heeft om een internationale toptrainer te worden en dat Raiola dat in Slot herkent. "Raiola weet wat voor vlees hij in de kuip heeft met Slot. En die heeft zijn hoofd een beetje gek laten maken door zijn zaakwaarnemer", zo stelt Jan Roelfs. Volgens Jan Roelfs kan de move wel eens voor een grote verschuiving zorgen binnen de club.

Volgens Arno Vermeulen is de komst van Arne Slot slecht nieuws voor spelersmakelaar Rob Jansen. De zaakwaarnemer van Wasserman sleet de afgelopen jaren talloze spelers aan Feyenoord. Vermeulen stelt ook dat dit voor spanning kan zorgen: "Dat zijn niet de grootste vrienden, sterker nog die haten elkaar. Maar wat betekent dit, want het lijkt er op dat Raiola via Slot een coup aan het plegen is. Misschien heeft hij wel beloofd om een aantal spelers binnen te brengen." Arman Avsaroglu is iets terughoudender maar beaamt dat binnen Feyenoord een grote strijd kan gaan losbarsten. Wanneer de kliek van Rob Jansen en Dirk Kuyt in botsing komt met de 'driehoek' Arnesen, Slot en Raiola.

Lees meer over:

Discussieer mee! 55 reacties

Gast5049646114

Je plaatst een bericht als Gast5049646114