'Dan kan ik de woede en irritatie begrijpen'

'Dan kan ik de woede en irritatie begrijpen'

Feyenoord wil graag Arne Slot aanstellen als hoofdtrainer voor het komende seizoen. De Rotterdammers zijn met de vandaag ontslagen coach van AZ in gesprek. Slot werd vandaag weggestuurd bij AZ, omdat hij niet meer de volledige focus zou hebben op de club uit Alkmaar. Jeroen Elshoff van de NOS snapt wel waarom de Alkmaarders Slot op straat hebben gezet.


Arne Slot of een van zijn zaakwaarnemers zou al contact hebben gehad met Feyenoord. Dat is de voornaamste reden dat de trainer zijn koffers kon pakken. 'Als je zonder de directie te informeren met een andere club gaat praten kan ik de woede en irritatie begrijpen', zo stelt Elshoff. Feyenoord volger van de NOS, Arman Avasaroglu denkt dat Feyenoord Arne Slot snel zal presenteren als nieuwe hoofdcoach voor het volgende seizoen. 'Er zijn gesprekken gevoerd en Slot reageerde welwillend op de interesse van Feyenoord'.

Voor Feyenoord hoeft het niet perse een nadeel te zijn dat Slot is ontslagen. 'Afhankelijk van de financiële regeling zou het zelfs goedkoper kunnen zijn voor Feyenoord. Ze kunnen een transfervrije trainer halen die geliefd is in Nederland. Feyenoord wil Slot en dat willen ze nog steeds.' Avasaroglu ziet echter ook enkele nadelen aan het ontslag van de coach van AZ. 'Je komt toch op een andere manier binnen in Rotterdam, als de trainer die is ontslagen, omdat hij niet zou hebben gemeld dat hij gesprekken voerde met een andere club. Slot is wel beschadigd door dit ontslag.'

Volgens Arno Vermeulen zit het ontslag niet in het feit dat hij praatte met Feyenoord, maar lag het eraan dat hij dit niet bij AZ heeft gemeld. 'Dat kwam Robert Eenhoorn ter ore en die heeft vandaag besloten om Slot te ontslaan bij AZ'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 82 reacties

Gast1331616436

Je plaatst een bericht als Gast1331616436