Narsingh: 'Ik denk dat je mij bijna niet gezien hebt'

Luciano Narsingh verloor vanavond samen met Feyenoord met 0-2 van Dinamo Zagreb. De Rotterdammers waren de gehele wedstrijd onmachtig en kwamen nauwelijks tot kansen. Dat beseft ook Narsingh na afloop voor de camera’s van RTL. ‘Als je ziet dat we de eerste helft niks creëren, zij ook niet. In de laatste minuut geef je een penalty weg en dan loop je achter de feiten aan eigenlijk. Ik denk dat we rond de 70e minuut pas onze eerste kans hadden, dat is te weinig natuurlijk.’ Aldus de buitenspeler. Volgens Narsingh heeft hij zelf veel te weinig laten zien en neemt hij dit zichzelf ook kwalijk. ‘We hadden het als team moeilijk en we kwamen er niet doorheen. Ikzelf kwam bijna niet in het spel voor en ik denk dat je mij bijna niet hebt gezien. Dat kwam denk ik ook door de wedstrijd en dat de ruimtes klein zijn. Als je mag starten en dan zo’n wedstrijd speelt dan is dat balen. Gelukkig is de volgende wedstrijd weer snel en dan kunnen we dit gevoel snel wegspoelen.’ Ondanks de nederlaag van vandaag heeft Feyenoord kwalificatie voor de volgende ronde nog steeds in eigen hand. Narsingh is vol vertrouwen dat het goed gaat komen. ‘We gaan er met een goed gevoel naar toe en vanavond is balen, maar dat moeten we snel vergeten.’