Oud-Feyenoorders | Rick Karsdorp sterk terug na blessure

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Zondagmiddag wisten de Rotterdammers een ‘knappe’ overwinning te boeken. Lees hieronder of de Oud-Feyenoorders dit weekend ook gewonnen hebben. Engeland Georginio Wijnaldum speelde zondagavond een belangrijke wedstrijd om de koppositie tegen Leicester City. De Rotterdamse middenvelder speelde een degelijke wedstrijd en won met zijn Liverpool met (3-0) van de club uit Leicester. Door deze overwinning staan The Reds samen met Tottenham Hotspur bovenaan. Wijnaldum speelde een mindere wedstrijd dan men van hem gewend is door een tien keer balverlies te lijden, maar behaalde toch een 6,8 via Sofascore. Terence Kongolo zat zondag nog steeds niet bij de selectie. Fulham verloor de wedstrijd met (2-3) van Everton. Italië Na de ‘dubieuze’ interlands viel Stefan de Vrij zondagmiddag in de 74’e minuut in tegen Torino. Inter won de wedstrijd met (4-2) mede door twee doelpunten van Romelu Lukaku. Rick Karsdorp speelde diezelfde middag met AS Roma thuis tegen Parma. De rechtsback, die als rechtervleugelverdediger fungeerde, speelde de hele wedstrijd en won met (3-0). Karsdorp gaf een assist en behaalde een score van een 7,3 via Sofascore. De ploeg van Rick Karsdorp is gestegen naar plaats drie en staat nog maar drie punten achter de koploper, AC Milan. Duitsland Zondagmiddag won (ja echt) het FSV Mainz van Jean-Paul Boëtius en Jeremiah St.Juste zijn eerste wedstrijd. De wedstrijd werd gewonnen met (1-3) uit bij Freiburg. Boëtius legde aan bij de derde goal en haalde een 7,9 via Sofascore. St.Juste haalde een 7,0. Spanje Renato Tapia verloor zaterdagavond met (4-2) van Sevilla. De Peruaan kreeg een 6,2 via Sofascore en werd in de 88’e minuut gewisseld. De ploeg van de middenvelder moet snel de knop omdraaien en weer aan het langste eind trekken, want op dit moment staat de Celta de Vigo op de laatste plaats. Rusland Tonny Vilhena begon zaterdagmiddag op de bank in een (1-0) gewonnen wedstrijd van Tambov. De Oud-Feyenoorder viel in de 76’e minuut in. België Zaterdagavond begon Ruud Vormer in de basis tegen KV Kortrijk. De wedstrijd werd gewonnen met (1-0) en Vormer speelde de volle 90 minuten.