Gommers hoopt in februari weer op publiek bij voetbalwedstrijden

Gommers hoopt in februari weer op publiek bij voetbalwedstrijden

Diederik Gommers heeft goede hoop dat we in het begin van 2021 mogelijk weer naar een voetbalwedstrijd kunnen. Door de testcapaciteit op het coronavirus te verhogen en met de komst van een mogelijk vaccin zou er getest kunnen worden met publiek bij voetbalwedstrijden.


'Dat hoop ik wel, daar gaat het toch uiteindelijk om in het leven', antwoord Gommers op een vraag van Tijs van den Brink in de NPO Radio 1 podcast Virusfeiten, op de vraag of Gommers weer snel naar Feyenoord kan. 'Dat willen we graag. Het is ook een tweespant. We hoorden vandaag en gisteren die positieve berichten over die vaccins. Als we daadwerkelijk, want het is nog een heel karwei om al die miljoenen Nederlanders te vaccineren, als dat gaat lukken en we doen daarnaast ook nog meer testen en we doen zo'n voorstel, dan gaan we ervaring mee opbouwen.'

Wanneer er precies weer publiek aanwezig mag zijn is nog onbekend.'We kunnen dan wel dit soort experimenten gaan doen in februari of maart. Daarna kun je besluiten, het kan.' Gommers hoopt dat hij in februari weer naar Feyenoord kan, maar hij houdt wel een slag om de arm.

Lees meer over:

Discussieer mee! 6 reacties