Van Peperstraten en Kraay Jr. denken aan oud-Feyenoorder als concurrent voor Marsman

Van Peperstraten en Kraay Jr. denken aan oud-Feyenoorder als concurrent voor Marsman

Gisteren werd bekend gemaakt dat Feyenoord in de maanden november en december geen beroep kan doen op eerste doelman Justin Bijlow. De keeper raakte in de warming up, voorafgaand de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Groningen, geblesseerd.


Hans Kraay Jr. denkt dat Feyenoord zich flink zorgen moet gaan maken over de blessure van Justin Bijlow. "Dit is nog erger voor Feyenoord dan dat je een tijdje zonder echte nummer 9 moet spelen", zegt Kraay Jr. in gesprek met Voetbal op Vrijdag van FOX Sports. "Dit is het allerslechtste wat je kan gebeuren, want dit is de beste keeper van Nederland."

Toine van Peperstraten vraagt zich af of Feyenoord nu de markt met vrije spelers op moet, om een concurrent voor Nick Marsman te halen, die op dit moment de vervanger zal zijn van Justin Bijlow. "Ik denk wel dat zij een concurrent voor Marsman moeten halen", zegt Hansie Hansie. De presentator van FOX Sports, Toine van Peperstraten, denkt aan oud-Feyenoorder Warner Hahn. "Als hij transfervrij is.. doe zoiets maar dan", reageert Kraay Jr. "Haal er maar een keeper bij", sluit hij af.

FR-Fans.nl mini poll

Moet Feyenoord de transfervrije Hahn terughalen?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 42 reacties

Gast8717247343

Je plaatst een bericht als Gast8717247343