Nederland speelt gelijk in oefenwedstrijd tegen Spanje

Het Nederlandse Elftal heeft gelijk gespeeld tegen Spanje. In de Johan Cruyff Arena werd het 1-1. Steven Berghuis kwam één helft in actie. Al vroeg in de eerste helft moet er gewisseld worden. Nathan Aké gaat er met een blessure uit en Daley Blind is zijn vervanger. Na een kleine twintig minuten komt Spanje op voorsprong door het doelpunt van Canales. Nederland is daarna één keer gevaarlijk maar weet nog niet te scoren. In de tweede helft komt Oranje al na drie minuten op gelijke hoogte via Donny van de Beek. Nederland blijft in de tweede helft kansen creëren. Memphis Depay krijgt in de 69e minuut de kans op de voorsprong, maar hij laat deze liggen. Ook in de slotfase krijgt Luuk de Jong nog een grote kans, maar ook deze wordt niet benut en dus eindigt de wedstrijd in 1-1.