'Spajic zie je soms dingen doen waarvan je denkt: 'wat doet hij nou weer?''

'Spajic zie je soms dingen doen waarvan je denkt: 'wat doet hij nou weer?''

Een dag na de wedstrijd Feyenoord – FC Groningen kijkt FC Rijnmond terug op de wedstrijd. De Rotterdammers hebben nu in zeven dagen drie wedstrijden gewonnen. Toch leeft de vraag waarom Feyenoord het in de competitie geen enkele wedstrijd makkelijk heeft.


Rob Baan denkt dat Feyenoord het door de vele blessures en de vele wisselingen komt. Het centrum in de verdediging van Feyenoord is volgens hem nog steeds niet op elkaar ingespeeld. 'Spajic zie je soms dingen doen waarvan je denkt: 'wat doet hij nou weer?'', doelt Baan op het balverlies van de Serviër. Ook valt hem op dat hij vaak niet op dezelfde hoogte staat als Marcos Senesi.

Vooral in de thuiswedstrijden lijkt Feyenoord het lastig te hebben. De mannen aan tafel van FC Rijnmond denken dat een vol stadion enorm wordt gemist. Emile Schelvis zegt dat dit voor elke club geldt, maar voor de ene club wat meer dan de andere. Baan beargumenteert zich door te zeggen er zeker van te zijn dat Feyenoord in 2002 de UEFA Cup heeft gewonnen mede door De Kuip. 'Het Legioen is allesbeslissend voor Feyenoord, want dat is echt hun twaalfde man' zegt de oud-bondscoach. De scheidsrechter van Feyenoord – Wolfsberger AC had volgens hem dan ook hele andere beslissingen genomen als het stadion vol zat.

Schelvis vindt Leroy Fer een groot gemis. 'Fer in je rug betekent ook coaching', zegt hij. Er zit volgens hem ook geen echte nummer zes achter Fer in de selectie. Van zowel Jens Toornstra als Lutsharel Geertruida is Schelvis op die positie dan ook niet overtuigd. Ook Justin Bijlow heeft een blessure opgelopen. Hierdoor heeft hij op het laatste moment niet mee kunnen doen tegen FC Groningen. De 22-jarige keeper moest zich zelfs afmelden voor het Nederlands Elftal. Zijn vervanger, Nick Marsman, deed het volgens Sinclair Bischop goed. Met een belangrijke redding in de eerste helft, een bal die hij keerde die achteraf buitenspel bleek te zijn en een voorzet die er bijna in vloog, had Marsman het niet rustig. 'Dus wat dat betreft goed', benadrukt Bischop over de wedstrijd van Marsman.

FR-Fans.nl mini poll

Spajic is de beste rechter centrale verdediger van de selectie

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 20 reacties

Gast1105968667

Je plaatst een bericht als Gast1105968667