'Feyenoord stelt goudhaantje ultimatum'

'Feyenoord stelt goudhaantje ultimatum'

Feyenoord zag afgelopen zondag Nauufal Bannis uitgroeien tot goudhaantje in de wedstrijd tegen FC Emmen. Dick Advocaat was na afloop dan ook een tevreden man, maar stelt wel dat Bannis nog geen basisplaats krijgt tegen CSKA Moskou. "Want hij is nog niet toe aan een basisplaats in zo'n wedstrijd'', zegt Advocaat. "Al traint hij prima en was zijn goal tegen Emmen belangrijk.''


Toch vreest Feyenoord in het geval van Bannis voor een scenario als met Summerville afgelopen zomer. De spits heeft zijn contract nog niet verlengd en zal volgens het Algemeen Dagblad een ultimatum hebben gekregen van Frank Arnesen. "We zijn ermee bezig'', zegt Arnesen die Bannis tot zaterdag heeft gegeven om bij te tekenen. Wanneer dit niet gebeurd, zal de spits hoogstwaarschijnlijk weer teruggezet worden naar het hoogste jeugdelftal.

Bannis zal vanavond tegen CSKA op de bank plaats nemen, maar dat heeft niets te maken met de perikelen rondom zijn contract verlenging. Tegen CSKA kan Advocaat wel weer beschikken of Justin Bijlow, Steven Berghuis en Joã0 Carlos Teixeira.

FR-Fans.nl mini poll

Het is terecht dat Feyenoord een ultimatum stelt?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 105 reacties

Gast2254629001

Je plaatst een bericht als Gast2254629001