Oud-Feyenoorders | Gervinho 'spookte' langs Stefan de Vrij

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Na het bijkomen van eindelijk weer eens een overwinning, ben je misschien wel benieuwd of de Oud-Feyenoorders dit weekend ook gewonnen hebben. Engeland Georginio Wijnaldum speelde zaterdag tegen West Ham United. Wijnaldum speelde de hele wedstrijd en was betrokken bij de winnende goal, door een goede onderschepping en de aanval op te zetten. De middenvelder won de wedstrijd met (2-1) en behaalde een 7,1 via Sofascore. Terence Kongolo speelt vanavond met Fulham om 18:30 tegen West Bromwich Albion. Italië Stefan de Vrij speelde met zijn Inter Milan op Halloween met (2-2) gelijk tegen Parma. De centrale verdediger kon geen weerstand bieden tegen de mooie goals van Gervinho en behaalde een 6,9 via Sofascore. Rick Karsdorp speelde zondagavond tegen Fiorentina in de basis vanaf de rechtsmidden positie in een 3-4-3 systeem. Karsdorp haalde een passnauwkeurigheid van 82% en speelde 72 minuten. De Oud-Feyenoorder haalde een 6,9 via Sofascore. Duitsland Zaterdagmiddag wist het FSV Mainz van Jean-Paul Boëtius en Jeremiah St.Juste weer niet te winnen. De twee Oud-Feyenoorders verloren met (3-1) van Augsburg. Boëtius was de slechtste man aan de kant van zijn ploeg met een 6,4 via Sofascore. St.Juste haalde een 7,0. Spanje Renato Tapia verloor met (1-4) van de koploper in de Spaanse competitie, Real Sociedad. De Peruaanse middenvelder speelde 90 minuten en haalde een score van een 6,0. Rusland Tonny Vilhena verloor met (2-0) van Achmat Grozny. Vilhena zat onder nog onduidelijke omstandigheden niet bij de wedstrijdselectie. België Ruud Vormer speelde zaterdagavond gelijk tegen KV Mechelen. De Oud-Feyenoorder scoorde de (1-0) in de 13’e minuut, maar gaf uiteindelijk een (2-0) voorsprong weg, waardoor de wedstrijd in (2-2) eindigde.