De kranten: 'Bannis doet iets met de kritiek'

De kranten: 'Bannis doet iets met de kritiek'

Feyenood won gisteren in extremis van FC Emmen. In de Drentse stad had Feyenoord grote moeite met de laagvlieger uit de Eredivisie. Met een penalty na vier minuten en een wondergoal toen de Emmenaren al met 10 man stonden bleven de Rotterdammers aandringen zonder goed voetbal. Uiteindelijk was het Noaufal Bannis die in 94ste minuut als vervanger van de geblesseerd uitgevallen Steven Berghuis alsnog de winnende binnenkopte.


De Telegraaf benadrukt in de ochtendkrant de uitspraak van Dick Advocaat nog maar eens. De trainer vindt de aanwas vanuit de jeugd (nog) niet goed genoeg, maar het is uiteindelijk een jeugdspeler die Advocaat zijn elftal redt. "Bannis breekt de ban", kopt het dagblad dan ook groots.

Ook het Algemeen Dagblad benadrukt het belang van de jeugdspeler. Toch gaan ze zelfs een stapje terug, toen Advocaat vorig jaar bij Feyenoord kwam besloot hij Bannis terug te zetten, nog niet goed genoeg. "Bannis doet iets met de kritiek", kopt het dagblad dan ook. De spits is nadat hij teruggezet werd door Advocaat hard gaan trainen. Vooral fysiek sterker geworden, toen hij eenmaal terug werd gehaald was Advocaat eerlijk tegen hem. "Het ligt aan jezelf of je erbij blijft."

Lees meer over:

Discussieer mee! 42 reacties

Gast2455420720

Je plaatst een bericht als Gast2455420720