Haps na doelpunt: 'Daarom wees ik ook naar hem'

Ridgeciano Haps was zondag de enige doelpuntenmaker van Feyenoord in de wedstrijd tegen Sparta. Hij zag zijn ploeg punten verspelen. 'We beginnen de wedstrijd wel goed, met veel kansen', aldus Haps na afloop van de wedstrijd tegen FOX Sports. De verdediger vond dat Feyenoord in de eerste helft vaker had moeten scoren. 'Ik denk dat we zeker wel 2 of 3-0 moesten maken. De tweede helft wordt meer een vechtwedstrijd. Dan wordt het een race tegen de klok.' Haps wist wel te scoren. Hij kapte goed, en schoot vervolgens binnen. 'Gisteren had ik ook zo'n goal gemaakt op de training. Ik zei, in de wedstrijd ga ik ook zo een maken, daarom wees ik ook naar hem', aldus Haps, doe doelt op doelman Justin Bijlow.