'Met zijn manier van spelen vind ik hem perfect bij Feyenoord passen'

'Met zijn manier van spelen vind ik hem perfect bij Feyenoord passen'

Feyenoord trok in de transferperiode Uroš Spajić aan en hij bleek in zijn eerste wedstrijd de rust zelve. Waar de robuuste verdediger zelf niet wil praten over zijn manier van voetballen, zijn er genoeg spelers die hem kennen. Zo ook Bram Nuytinck die met hem samenspeelde bij RSC Anderlecht en hem een typische Feyenoordspeler vindt.


Nuytinck zegt in De Telegraaf dat Feyenoord met Spajić een echte verdediger in huis heeft gehaald.. "Hij zal nooit zijn poot terugtrekken in de duels en laat zien dat hij er staat. Als het wat slapper wordt in het team, dan is hij degene die laat zien dat je allemaal moet vechten. Dat zit in zijn karakter, dat hebben die Servische jongens van nature vaak in zich.”

Toch is Spajić volgens Nuytinck ook een verdediger die prima kan meevoetballen. Dat liet Spajić al zien met zijn prachtige doelpunt tegen ADO Den Haag. "Hij heeft een goede inspeelpass en weet precies wat hij wel en niet beheerst. Daardoor is hij een heel betrouwbare speler. Hij zal nooit gekke acties maken en daardoor de bal verliezen. Met zijn manier van spelen vind ik hem perfect bij Feyenoord passen.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 8 reacties

Gast7996772591

Je plaatst een bericht als Gast7996772591