'Ik ben hier verantwoordelijk voor de resultaten, wat een ander denkt is niet zo relevant'

'Ik ben hier verantwoordelijk voor de resultaten, wat een ander denkt is niet zo relevant'

Feyenoord is voor het eerst in drie jaar weer koploper van de Eredivisie. Waar de afgelopen weken door diverse media gesuggereerd werd dat er een discussie ontstond tussen spelers en trainer, drukt Dick Advocaat dat zelf de kop in. "Daar is dus tussen mij en de spelersgroep helemaal geen discussie over geweest. Helemaal nooit."


Advocaat legt in het Algemeen Dagblad uit wat er gebeurd. "Omdat ik altijd heb aangegeven hoe ik het wil hebben. Vanaf de kop cirkel, als team. Alleen werd het niet altijd zo uitgevoerd. Spelers gingen in wedstrijden zelfstandig naar voren." Advocaat heeft daarna uitgelegd wat er niet goed ging. "Want dat was gewoon een monoloog, hoor. Ik voelde me door artikelen in de krant genoodzaakt om de groep aan te geven hoe ik het wil zien", zegt Advocaat.

Advocaat is helemaal terug, waar hij in februari met Feyenoord grootste plannen had om spelers als Mohammed Kudus, Chidera Ejuke en Joey Veerman te halen, werd door Corona alles anders. Toch is Advocaat niet degene die snel tevreden is. "Ik ben hier verantwoordelijk voor de resultaten, wat een ander denkt is niet zo relevant."

Lees meer over:

Discussieer mee! 22 reacties

Gast5605694580

Je plaatst een bericht als Gast5605694580