'Dit heeft Feyenoord tot op heden geen windeieren gelegd'

'Dit heeft Feyenoord tot op heden geen windeieren gelegd'

Volgens het Algemeen Dagblad zouden meerdere spelers een meer aanvallende speelstijl willen hanteren, terwijl Dick Advocaat de afgelopen periode via een defensieve hantering de nodige punten heeft binnengehaald. In een poll op FR-Fans.nl kon er worden gestemd.


76% van de stemmers is van mening dat de huidige spelopvatting gewoon gehanteerd dient te worden, tegenover 24% die Feyenoord aanvallender zou willen zien spelen.

Gast207: ''Ik zeg Dick, hou je vast aan je eigen spelopvatting en zienswijze. Dit heeft Feyenoord tot heden geen windeieren opgelegd! Zie de 17 van de 17 ongeslagen reeks in de Eredivisie onder jou leiding. En ja, als het kan en het team is er rijp voor kan je altijd met een ander systeem spelen. Maar dit kan uitsluitend als je er een team voor in het veld heb staan.''

Kaizer: ''Vroeg storen, ja dat gaat alleen met spelers op het middenveld die ook willen lopen zonder de bal. Een Kökcü die alleen stil staat zonder bal. Fer die niet eens middenveld voorbij komt. Alleen Toornstra is de enige die het spel kan versnellen.

lvd90: ''Als je hoog druk wil zetten moet je dat met zijn allen doen en volgens mij is het niet per se de hobby van Senesi en Botteghin om op de middenlijn te verdedigen. Maar als je dan kijkt naar de aanvallers zoals Berghuis en Linssen komen hun juist weer minder in hun kracht als ze vanaf de eigen helft moeten komen omdat ze beide niet het type vleugelspeler zijn die even een hele helft oversteken met bal aan de voet en 3 man voorbij gaan.''

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast1563966454

Je plaatst een bericht als Gast1563966454