Feyenoord had Ajaxaankoop in beeld voor coronacrisis los barstte

Feyenoord had Ajaxaankoop in beeld voor coronacrisis los barstte

Dick Advocaat verlengde zijn contract bij Feyenoord met de wetenschap dat er in aankopen meer mogelijk zou zijn dan afgelopen zomer. Door de coronacrisis kwamen de grote plannen echter te vervallen en moet de trainer het doen met transfervrije, gehuurde en goedkope spelers. Het Algemeen Dagblad ziet wat er gebeurt.


Advocaat wilde investeren in Feyenoord en had speler Mohammed Kudus op het oog, die voor het coronavirus om zich heen greep ook haalbaar leek. Door de crisis bleek hij voor Feyenoord te duur en ging aartsrivaal Ajax er mee aan de haal. Uiteindelijk moet Advocaat het doen met een zeer bescheiden budget om te investeren.

In totaal trok Feyenoord vijf nieuwe spelers aan. Mark Diemers en Bryan Linssen kwamen vanuit de Eredivisie naar Rotterdam, Uros Spajić wordt gehuurd van FK Krasnodar, maar is nog niet speelgerechtigd, Christian Conteh kwam door blessures nog niet in actie en wordt gezien als speler voor de toekomst. João Teixeira wordt al geroemd door zijn ploeggenoten gezien zijn kwaliteiten op de training. "Maar dat moet ik ook in de wedstrijden laten zien'', zegt Teixeira. "Ik train nu twee weken mee, ik ben fitter, het is tijd voor mij om minuten mee te pikken."

Discussieer mee! 43 reacties

Gast2917964047

Je plaatst een bericht als Gast2917964047