'Dan kan ik me voorstellen dat je voorlopig misschien maar even niet over kampioensaspiraties moet spreken'

Feyenoord speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk tegen FC Twente. Sinclair Bischop van Rijnmond zag een slap Feyenoord in de beginminuten van de wedstrijd. 'Het begon eigenlijk allemaal heel slap toen Feyenoord al na twee minuten op achterstand kwam', aldus Bischop in gesprek met Rijnmond. Steven Berghuis scoorde het enige doelpunt voor de Rotterdammers uit een strafschop. Een minuut ervoor miste de aanvoerder nog een strafschop. 'Dan moet je ballen hebben om die strafschop opnieuw te nemen. Na rust was Twente eigenlijk langere tijd de betere ploeg. In de slotfase kreeg Feyenoord nog een paar 100 procent kansen.' Over een eventueel kampioenschap hoeft Feyenoord nog niet te denken, is de mening van Bischop. 'Als je dan in de eerste de beste thuiswedstrijd alweer twee punten laat liggen tegen Twente, dan kan ik me voorstellen dat je voorlopig misschien maar even niet over kampioensaspiraties moet spreken.'