Feyenoord O21 verliest drie punten in Den Haag

Feyenoord Onder 21is er niet in geslaagd om op bezoek bij ADO Den Haag Onder 21 een resultaat te boeken. In Den Haag eindigde de wedstrijd is 3-1 voor de thuisploeg. Na tien minuten weet ADO Den Haag de score te openen uit een counter. Feyenoord weet bijna geen kansen te creëren en na 34 minuten wordt het zelfs 2-0 voor de Hagenezen. Vlak voor rust creëert Feyenoord nog twee kansen, maar de ruststand blijft bij 2-0. In de tweede helft begint Feyenoord goed en creëert het gevaarlijke kansen. Een van deze mogelijkheden leidt tot de aansluitingstreffer van Johnsen. Feyenoord blijft kansen creëren maar weet deze niet te benutten. In de slotfase probeert Feyenoord alles of niets, maar dit wordt afgestraft door wederom een counter van de Hagenezen die de eindstand op 3-1 bepalen. Opstelling Feyenoord Onder 21 Troost, Smeulers, Skogen, Lewis, Lont, Wehrmann, El Bouchataoui, Johnsen, Bannis, Vente, Belarbi.