'Ik had het moeilijk gekregen bij Feyenoord omdat ik het plezier van voetballen niet meer had'

'Ik had het moeilijk gekregen bij Feyenoord omdat ik het plezier van voetballen niet meer had'

Oud-Feyenoorder Yassin Ayoub maakte in de zomer van 2018 de overstap naar Rotterdam. Zijn verblijf bij Feyenoord pakte alleen niet zo uit als hij had verwacht. In gesprek met het programma Een Berg Spot van RTV Utrecht, vertelt Ayoub over zijn tijd bij Feyenoord en waarom hij vertrok.


Ayoub vertelt geen spijt te hebben van zijn tijd bij Feyenoord. "Ik zie het als een leermoment. In het leven maak je soms keuzes die goed uitpakken maar soms ook minder goed. Als je iets als spijt gaat zien vind ik dat je verkeerd in het leven staat," vertelt Ayoub.

De 26-jarige middenvelder vertrok in januari 2020 tranfervrij naar Panathinaikos. "Ik had het moeilijk gekregen bij Feyenoord omdat ik het plezier van voetballen niet meer had. Ik leef voor wedstrijden en ik hou ervan om wedstrijden te spelen. Trainingen zijn leuk en je hebt er plezier aan, maar het testmoment is echt in de wedstrijd. Daar wil je je het liefst laten zien en als dat van je afgenomen wordt, dan doet dat pijn en dan wil je gewoon zorgen dat je weer in beeld komt," aldus Ayoub.

Lees meer over:

Discussieer mee! 23 reacties

Gast1362755232

Je plaatst een bericht als Gast1362755232