'Feyenoord in gesprek met twee verdedigers'

'Feyenoord in gesprek met twee verdedigers'

Feyenoord is nog steeds op zoek naar een centrale verdediger. Volgens Dick Advocaat zal er snel meer duidelijkheid komen over de aanwinst van de Rotterdammers. Volgens Dennis van Eersel van Rijnmond is Feyenoord in gesprek met twee verdedigers, zo meldt hij op Twitter.


Volgens Van Eersel is een van de twee verdedigers Edgar Ié. De verdediger werd de laatste weken al vaker genoemd in Rotterdam, en werd vorig seizoen al gehuurd. Wie de andere verdediger is, is nog onbekend. Volgens Rijnmond is Frank Arnesen in gesprek over een transfer van Ié, en hoop hij na het weekend met nieuws te komen.

Volgens clubwatcher Mikos Gouka is Edgar Ié backup kandidaat. Feyenoord zou de verdediger die hoofdkandidaat is, waarvan de naam nog niet bekend is, heel graag willen hebben.

Feyenoord zit momenteel krap in de centrale verdedigers. Sven van Beek viel in de voorbereiding uit met een zware blessure, waardoor de Rotterdammers op de transfermarkt willen toeslaan.

Lees ook

Transfer aanstaande: 'Die komt ook'

Feyenoord lijkt bijna klaar op de transfermarkt. De Rotterdammers lijken nog op zoek naar een centrale verdediger, maar volgens trainer Dick Advocaat is het een kwestie van tijd totdat de nieuwe verdediger aan gaat sluiten. Advocaat...

Lees meer over:

Discussieer mee! 64 reacties

Gast4810874197

Je plaatst een bericht als Gast4810874197