'Onder 21- spits op weg naar Arsenal'

'Onder 21- spits op weg naar Arsenal'

In de afgelopen weken verschenen er meerdere berichten over mogelijke transfers voor Onder-21 spelers Dylan Vente, Crysencio Summerville en Toshio Lake. Oud-jeugdspeler van Feyenoord Salah-Edinne Oulad M'Hand vertrok een halve maand geleden naar Premier League club Arsenal en het lijkt erop dat Toshio Lake hem gaat volgen naar The Gunners.


In de afgelopen weken was er al interesse, waaronder vanuit Engeland, in de spits van Feyenoord Onder 21. Volgens Feyenoord Youth Watcher op Twitter zal Toshio Lake binnenkort zijn handtekening zetten onder een contract bij Arsenal. Inmiddels is het bekend dat Summerville naar Leeds gaat en het is na de afgeketste interesse van Go Ahead nog rustig rond Dylan Vente.

Lake had nog altijd geen professioneel contract en was daar niet tevreden mee. Ook zag hij geen perspectief in een toekomst in het eerste elftal.

Lees ook

'Talentvolle aanvaller van Feyenoord onder 21 gaat de club verlaten'

Toshio Lake staat op het punt om Feyenoord te verlaten. Dit meldt KuipTalk vanavond. De spits van Feyenoord onder 21 is niet blij met Feyenoord aangezien hij nog geen professioneel contract heeft kunnen tekenen. Daarnaast...

Discussieer mee! 56 reacties

Gast8610109839

Je plaatst een bericht als Gast8610109839