Bijlow: 'Lekker om weer 90 minuten in de benen te hebben'

Bijlow: 'Lekker om weer 90 minuten in de benen te hebben'

Feyenoord won vandaag de 'Cup of Traditions' door twee oefenwedstrijden tegen Borussia Dortmund (1-3) en MSV Duisburg (1-2) te winnen. Keeper Justin bijlow keepte de hele wedstrijd tegen Dortmund en mocht één helft keepen tegen MSV Duisburg.


Bijlow benadrukt dat Feyenoord prima heeft gespeeld, ondanks dat sommige spelers twee uur lang aan het voetballen waren. "Het is heel knap wat we vandaag gedaan hebben, goed volgehouden met af en toe goed voetbal. Je speelde niet tegen de minste tegenstander dus ik denk dat we het goed gedaan hebben", kijkt Bijlow terug in gesprek met Feyenoord Media.

De keeper van Feyenoord was geblesseerd en maakte vandaag zijn eerste minuten in de voorbereiding op het aankomende seizoen. Ook wist de keeper een penalty van het 'wondertalent' Erling Braut Håland te stoppen. "Ja, dat was lekker. Maar het is ook lekker in mijn geval om weer 90 minuten in de benen te hebben. Twee weken geleden was er een ongelukkig moment op de training, daar moest ik even van herstellen", sluit Bijlow af.

Discussieer mee! 14 reacties

Gast2751815810

Je plaatst een bericht als Gast2751815810