UPDATE | 'Antonucci onderweg naar Rotterdam'

UPDATE | 'Antonucci onderweg naar Rotterdam'

Feyenoord lijkt met de blessure van Sven van Beek een streep te zetten door Francesco Antonucci, de middenvelder van AS Monaco stond boven aan het lijstje. Door de blessure van de verdediger lijken de Rotterdammers in eerste instantie op zoek te gaan naar een verdediger.


Feyenoord Transfermarkt meldt op Twitter dat Antonucci in eerste instantie niet naar Rotterdam lijkt te komen. Door de blessure van Van Beek is een verdediger eerste prioriteit.

Update 10-08-2020 13:48
Feyenoord lijkt toch dichtbij het aantrekken van Francesco Antonucci te zijn, zo meldt Christophe Franken, journalist van La Derniè Heure, op Twitter. Volgens Franken waren er meer clubs geïnteresseerd in de middenvelder, maar lijkt Feyenoord aan het langste eind te trekken.

Update 10-08-2020 20:07
Feyenoord lijkt zelfs op hele korte termijn Fransesco Antonucci te kunnen toevoegen aan de selectie. De Twitter-pagina van Feyenoord Transfermarkt heeft van de clubwatcher van Volendam een foto ontvangen waarop Antonucci te zien is terwijl hij naar Nederland onderweg is. Het nieuws volgt de aankodiging van Cristophe Franken op, die vanmiddag al meldde dat Antonucci bij Feyenoord zou tekenen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 175 reacties

Gast2371863577

Je plaatst een bericht als Gast2371863577