Fer: ‘De eerste minuten was het echt doorkomen'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord – Sparta Rotterdam eindigde voor drieduizend man met een 3-0 eindstand. Door De Kuip ging een hittegolf, ook de spelers merkten dat. Leroy Fer speelde de gehele eerste helft waarin alle doelpunten zijn gemaakt. ‘De eerste minuten was het echt doorkomen, maar gelukkig scoorden we drie snelle goals’, aldus Leroy Fer over de hitte tegenover RTV Rijnmond. Fer ziet wel nog verbeteringen en kijkt uit naar de komende tijd: ‘We weten dat we beter en fitter moeten worden. Daar gaan we heel hard aan werken de komende weken en volgende week hebben we met FC Twente weer een goede tegenstander.’ Zaterdag kwam naar buiten dat een speler van Feyenoord positief is getest op het Coronavirus. De selectie mag er niet veel over zeggen van de club. ‘We zijn één familie en als iemand dat oploopt is het altijd vervelend’, aldus Fer.