Toornstra hoopvol: 'Er zijn gerichte versterkingen aangetrokken'

Toornstra hoopvol: 'Er zijn gerichte versterkingen aangetrokken'

Jens Toornstra speelt al sinds 2014 voor Feyenoord en hoeft niet zo nodig meer te vertrekken uit Nederland. De middenvelder die regelmatig het kind van de rekening was, maar zich elke keer terugvocht is blij dat het nieuwe seizoen er weer aan zit te komen na het afbreken van vorig seizoen.


Door de corona viel eigenlijk het dagelijks leven compleet in elkaar. “In het begin was het een beetje onwerkelijk, dat er in het begin niks meer was. Voor mij dus ook geen voetbal”, aldus Toornstra in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ook is het beangstigend voor Toornstra. “Nou ja ik heb zelf astma, dus in die zin hoor ik een beetje tot de risicogroep. Het is best wel moeilijk om daar altijd mee bezig te zijn.”

Toornstra is blij dat het weer begint en heeft goede hoop voor het nieuwe seizoen. Hij denkt zelfs dat Feyenoord sterker is geworden. “Ik denk dat de kern bij elkaar is gebleven en wat gerichte versterkingen. Als het goed is beginnen we nu fit aan het seizoen en we zijn vroeg bij elkaar dat zou voor een goede start moeten zorgen.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 15 reacties

Gast2849336894

Je plaatst een bericht als Gast2849336894