'Toornstra liet miljoenencontract bij Lazio lopen'

'Toornstra liet miljoenencontract bij Lazio lopen'

Feyenoorder Jens Toornstra speelt al sinds 2014 voor de Rotterdammers. De middenvelder werd kampioen in 2017 en kon toen zomaar een contract tekenen bij Lazio Roma. De 31-jarige speler is geen geboren leider, maar stond afgelopen maand ineens wel bij de familie van de overleden Jim (17) op de stoep. De jongen was doodgereden door een dronken automobilist.


Toornstra zal niet vooraan staan schreeuwen, maar is altijd wel aanwezig. "Maar áls ik iets zeg, luisteren anderen vaak wel'', zo citeert het Algemeen Dagblad een eerder uitspraak van de middenvelder. Die volgens Louis van Gaal in 2013 uitgeroepen kon worden tot wereldkampioen terugspelen.

Toornstra kon na het kampioenschap een lucratief contract tekenen bij Lazio Roma. Waar de meeste spelers meteen waren vertrokken, tekende Toornstra een nieuw contract bij Feyenoord. De middenvelder had het goed in Rotterdam, wilde na zijn scheiding in de buurt blijven van zijn dochtertje en koos voor zekerheid. Nu met een contract tot 2022, met de mededeling van Feyenoord dat hij na zijn actieve carrière bij Feyenoord in dienst kan blijven.

Lees meer over:

Discussieer mee! 75 reacties

Gast8338065322

Je plaatst een bericht als Gast8338065322