'Dát is de waarde van een ervaren technisch directeur'

'Dát is de waarde van een ervaren technisch directeur'

Feyenoord wist vandaag Bryan Linssen als nieuwe aanwinst te strikken. Eerder werden Mark Diemers en Christian Conteh vastgelegd. Leroy Fer en Orkun Kökcü tekenden bij. De selectie voor het seizoen 2020/2021 begint daarom steeds meer vorm te krijgen. De heren van de NOS Voetbalpodcast is dit ook niet onopgemerkt gebleven en steken de loftrompet over het werk van Frank Arnesen.


"Ik vind het er goed uitzien, je haalt in ieder geval Diemers en Linssen in huis met eredivisie-ervaring en Conteh voor de lange termijn", aldus Jeroen Elshoff. De commentator roemt ook de verlengde contracten van Fer en Kökcü en meent dat het middenveld erg goed bezet is. De heren denken dat Feyenoord serieus mee kan doen om het kampioenschap op enkele voorwaarden.

Een vertrek van Berghuis zou onbespreekbaar moeten zijn, maar ook de interesse in Senesi is slecht nieuws zo denken Grueter en Roelfs. Bij een vertrek van Senesi zou er een noodzaak ontstaan om zich zeker in de verdediging te versterken. Arno Vermeulen denkt daarbij direct aan Henk Timmer: "Het zou mij niet verbazen als dat dan weer uit Zuid-Amerika komt." Jeroen Elshoff valt een ding op bij het aantrekken van Conteh, Bozenik, Diemers en Linssen: "Als ik naar Feyenoord kijkt dan zie ik, dát is de waarde van een ervaren technisch directeur."

Discussieer mee! 39 reacties

Gast2140227633

Je plaatst een bericht als Gast2140227633