Kuyt: 'Maar wanneer dat is, is nu helemaal niet belangrijk'

Kuyt: 'Maar wanneer dat is, is nu helemaal niet belangrijk'

Dirk Kuyt gaat in gesprek met de Telegraaf in over zijn toekomst. De oud-aanvaller wordt al een tijd genoemd als mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord, maar op dit moment doet hij het rustig aan.


Kuyt weet zelf ook dat hij wordt gezien als nieuwe trainer van de Rotterdammers. „Maar wanneer dat is, is nu helemaal niet belangrijk'', aldus Kuyt in gesprek met de Telegraaf. Komend seizoen zal Dick Advocaat de trainer zijn van Feyenoord. ,,Dick is het beste wat Feyenoord kon overkomen. Hij heeft van een heel moeilijke situatie een geweldige situatie gemaakt. Er is alle reden om hem het huzarenstukje, dat hij aan het leveren is, af te laten maken.'' Kuyt kent Advocaat goed. ,,Ik liep al stage bij hem en heb van dichtbij meegemaakt hoe hij de boel op de rit heeft gekregen. Ik heb een enorm respect voor hem en dat weet hij. Andersom heeft hij me laten weten dat ik welkom ben.”

Komend seizoen zal Kuyt geen assistent trainer worden. „Er is nooit een situatie besproken dat ik op enig moment assistent van hem zou worden. Dat wilde Dick niet en dat wilde ik niet. Dick doet zijn eigen ding met zijn eigen staf. We doen allebei wat het beste is voor Feyenoord.''

Lees meer over:

Discussieer mee! 29 reacties

Gast813434973

Je plaatst een bericht als Gast813434973