'Feyenoorder in beeld bij FC Barcelona na tip De Jong'

'Feyenoorder in beeld bij FC Barcelona na tip De Jong'

Frenkie de Jong maakte vorig seizoen de overstap van Ajax naar FC Barcelona. De 23-jarige middenvelder zou volgens het Spaanse Dón Balon als een van de weinige spelers van FC Barcelona een goede relatie hebben met president Josep Maria Bartomeu. Omdat de Spaanse grootmacht zou willen investeren in grote talenten, onder andere uit Nederland, is de hulp van de Arkelaar ingeschakeld.


Frenkie de Jong zou volgens Dón Balon een lijstje met namen hebben ingeleverd bij het bestuur van de Catalanen. De Jong heeft Orkun Kökçü op het lijstje gezet, samen met Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en André Onana. Het kopen van één of meerdere spelers van dit lijstje zou de toekomst van de club volgens De Jong goed doen. Kökcü zou precies passen bij het 'Barca DNA'.

Ook Arsenal is nog altijd erg geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder. Omdat volgens de Engelse media Mikel Arteta hem heel graag zou willen hebben, zijn de Engelsen bereid om een bedrag te betalen tussen de 20 en de 30 miljoen. Naast Arsenal zijn Chelsea, Valencia, Real Betis, Sevilla, AS Roma en Atalanta ook geïnteresseerd.

Discussieer mee! 54 reacties

Gast8827259161

Je plaatst een bericht als Gast8827259161