De Wolf: 'Als je in deze tijd als trainer zegt dat je niets in wil leveren dan spoor je niet'

De Wolf: 'Als je in deze tijd als trainer zegt dat je niets in wil leveren dan spoor je niet'

“We hebben nu maandag en woensdag buiten getraind met de jongens, samen met Saïd Bakkati en twee fysiek trainers. Het eerste uur twee groepjes van vijf, anderhalf uur later weer twee groepjes van vijf met in beide groepen twee keepers. Daarbij rekening houdend met de 1,5 meter. Het is alleen allemaal zo tegenstrijdig, normaal ga je trainen en heb je een wedstrijd in het vooruitzicht”, aldus De Wolf bij Bureau Sport.

De Wolf vond het opvallend hoe fit iedereen was. “Bozenik, Berghuis en Narsingh kwamen compleet afgetraind aan, maar als ik deze drie noem doe ik de anderen te kort, er is er geen een waarvan we dachten die heeft geen flikker gedaan.” Wat gebeurd er als we in lege stadions moeten spelen. Misschien gaat het nog wel een jaar duren. “Dat zou voor iedereen een ramp zijn”, aldus De Wolf.

De voetbalwereld ligt onder een vergrootglas, heeft De Wolf al geld in moeten leveren? “De club en de spelers zijn met elkaar in gesprek.” En de trainers? “Als je in deze tijd als trainer zegt dat je niets in wil leveren dan spoor je niet.” De Wolf is dan ook bereid om wat in te leveren. ”Ik vind dat niet meer dan normaal, juist in de mindere tijd moet je bokkie voor elkaar staan.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 31 reacties

Gast8523620315

Je plaatst een bericht als Gast8523620315