Berghuis over zijn toekomst: 'Dan moet het hele plaatje wel kloppen'

Berghuis over zijn toekomst: 'Dan moet het hele plaatje wel kloppen'

Ook voor Steven Berghuis staat het leven als voetballer even stil. Door de coronacrisis kan er niet gevoetbald worden, en lijkt er sowieso tot 1 september geen wedstrijd gespeeld gaan worden. De trainingen zijn echter wel weer begonnen.


Voor Berghuis is het sowieso een aparte periode. De aanvoerder van de Rotterdammers speelde een goed seizoen en lijkt door zijn goede spel ook aansprak te kunnen maken op een transfer naar het buitenland. Zelf weet de aanvaller nog niet wat de toekomst brengt. "Ik weet het zelf echt niet'', aldus Berghuis in gesprek met de NOS. ''Ik heb altijd gezegd dat ik wel de ambitie heb om nog een keer een stap te maken, maar dan moet het hele plaatje wel kloppen."

Over een transfer denkt Berghuis op dit moment nog niet na. Ook in de voetbalwereld is er nog veel onduidelijk. ''Alles ligt stil en ik vind het al moeilijk om een maand vooruit te kijken. Iedereen kent mijn verhaal wel. Ik ben heel erg blij bij Feyenoord en ook met mijn rol en aanvoerderschap. Dus ik zie het wel."

Lees meer over:

Discussieer mee! 27 reacties

Gast667188779

Je plaatst een bericht als Gast667188779