‘Linssen nog niet overtuigd van financiële plaatje bij Feyenoord’

‘Linssen nog niet overtuigd van financiële plaatje bij Feyenoord’

De afgelopen weken is al meerdere keren de link tussen Feyenoord en Bryan Linssen gelegd. De interesse in Linssen is er zeker en Feyenoord heeft dan ook al meerdere keren een bod neergelegd bij de speler, aldus het Algemeen Dagblad.


Linssen en zijn management schijnen inmiddels een tegenbod te hebben gedaan waarover niet onderhandeld kan worden. Wat zeker is, is dat Linssen in Azië veel meer zou kunnen verdienen. Dit zou voor de 29-jarige aanvaller een reden kunnen zijn om niet voor Feyenoord te kiezen. Meestal tekent iemand met zijn leeftijd nog één laatste echte contract en dit is dan ook een belangrijke keuze voor hem.

Frank Arnesen zou bovendien af willen van de lucratieve contracten die Feyenoord in het verleden heeft gegeven onder Troost en Van Geel. Zo hebben Botteghin en Fer een aanbieding liggen van Feyenoord dat minder salaris biedt dan hun huidige contracten. Ook zouden de hoge salarissen van Luciano Narsingh en Liam Kelly een lastpost zijn. Dit wordt door onder andere Linssen gezien als een soort maatstaf. Ook Orkun Kökçü heeft deze salarissen in zijn hoofd bij zijn contractonderhandelingen.

Discussieer mee! 120 reacties

Gast356937023

Je plaatst een bericht als Gast356937023