Berghuis baalt van afgelasting bekerfinale: 'Een mooie en tastbare prijs'

Berghuis baalt van afgelasting bekerfinale: 'Een mooie en tastbare prijs'

Steven Berghuis was de laatste maanden van het afgelopen seizoen de drijvende kracht achter het succes van Feyenoord. Na de komst van Dick Advocaat werd Berghuis aanvoerder en pakte hij zijn verantwoordelijkheid buiten en vooral op het veld. De aanvaller baalt ervan dat hij met Feyenoord de goede reeks niet heeft kunnen voortzetten. De Rotterdammers eindigden het seizoen 2019/20 nu op plaats drie, waar er misschien wel meer in had gezeten.


Bij Voetbal International kijkt hij met gemengde gevoelens terug op het seizoen: 'Een wat als-gevoel heb ik nooit gehad. Zes punten achterstand en een minder doelsaldo blijft een groot gat, maar feit blijft dat je nooit weet hoe alles was geëindigd'.

Feyenoord kon gestuwd door de goede prestaties immers naar boven kijken. Ook was de Stadionclub maar één winstpartij verwijderd van een prijs: de KNVB Beker. Berghuis: 'We moesten nog naar AZ en thuis tegen Ajax. Ik vind het vooral zonde dat we de bekerfinale niet kunnen spelen, want dan praat je toch over een mooie en tastbare prijs'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 43 reacties

Gast3727015151

Je plaatst een bericht als Gast3727015151