Driessen: ‘Een streep door de hele competitie’

Driessen: ‘Een streep door de hele competitie’

Dinsdag werd bekendgemaakt dat we in Nederland in ieder geval tot 1 september niet meer gaan voetballen. Er wordt door heel het land hevig gespeculeerd over hoe we verder moeten met het huidige seizoen. Als het aan Valentijn Driessen van De Telegraaf ligt wordt het seizoen 2019/2020 in ieder geval nietig verklaard.


‘Wie wordt kampioen?’, ‘Wie gaat er Europa in?’ en 'Wie promoveert er naar de Eredivisie?’. Deze vragen hoor je de afgelopen dagen steeds vaker voorbij komen. De KNVB en de UEFA hebben er nog altijd geen antwoord op. Valentijn Driessen weet het in ieder geval wel, het seizoen nietig verklaren. ‘Hem (Eric Gudde red.) staat één ding te doen: een streep door de hele competitie, alle wedstrijden ongeldig verklaren en het seizoen 2019-2020 als niet gespeeld beschouwen’.

Een mogelijk gevolg van dit scenario is dat de stand van het seizoen 2018-2019 wordt aangehouden. Voor Feyenoord zal dit betekenen dat het mogelijk weer instroomt in de derde voorronde van de Europa League. In het scenario dat Driessen voor schetst zal er dus ook geen bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht plaatsvinden.

Discussieer mee! 49 reacties

Gast829964061

Je plaatst een bericht als Gast829964061