Meesterzet Feyenoord: 'Dan geef je het hele elftal een extra boost'

Meesterzet Feyenoord: 'Dan geef je het hele elftal een extra boost'

Feyenoord stelde Robin van Persie aan als spitsentrainer, nadat Dick Advocaat de stylist had benaderd. Volgens Peter van Vossen is dat een meesterzet van de Hagenaar. Van Persie op het trainingsveld zal het hele elftal een boost geven denkt de voormalig aanvaller van Feyenoord.


“Met Van Persie erbij op het trainingsveld geef je het gehele elftal een extra boost. De omschrijving spitsentrainer is dan ook een beetje flauwekul. Ik denk dat Advocaat een staf aan het formeren is voor volgend seizoen. Het lijkt op een beleid, met Advocaat en technisch directeur Arnesen die nadenken over de toekomst van Feyenoord”, aldus Van Vossen in de Volkskrant.

Ook Piet Keur ziet een verstandige beslissing van Feyenoord en denkt dat Robert Bozenik vooral gaat profiteren van de aanstelling. “Met al zijn ervaring kan hij zoveel overbrengen, over het afmaken van kansen en het kiezen van bepaalde looplijnen. Bozenik vind ik bijvoorbeeld nog niet echt snel. En ik kan weten wat traag is, want dat was ik zelf ook. Maar hij is wel bij elke actie voor de goal betrokken en daar gaat het uiteindelijk om. Als ik de kans had gehad om samen met Van Persie te trainen, dan was ik daar heel erg blij mee geweest.”

Discussieer mee! 15 reacties

Gast4933408018

Je plaatst een bericht als Gast4933408018