'Vrienden van Feyenoord blokkeren bod van 18 miljoen om macht'

'Vrienden van Feyenoord blokkeren bod van 18 miljoen om macht'

Feyenoord speelde 12 wedstrijden in de eredivisie onder Dick Advocaat. Van die duels won Feyenoord er 10 en de Rotterdammers speelden 2 keer gelijk. De heren van Veronica Inside vinden de zegereeks minstens even opmerkelijk als het optreden van Bas Nijhuis. De scheidsrechter gaf twee penalty's op aanraden van VAR Van der Eijk. Johan Derksen vond het beide keren niets en liet dat ook weten aan Nijhuis. De scheidsrechter geeft zijn fout toe: "Achteraf gezien had ik een andere beslissing genomen."


René van der Gijp vindt ook dat de VAR op dit moment geen toevoeging is. Maar vindt de situatie zoals in de Premier League nog minder wenselijk: "In Engeland geven ze je alleen rood als je met een brancard van het veld af gaat." Ook Nijhuis ziet het Engelse systeem, waarbij de scheidsrechter vaak niet eens gaat kijken, totaal niet wenselijk. "Laat de scheidsrechter nou leidend zijn", is de leidsman duidelijk.

De rijzende ster van Róbert Bozeník is ook Hans Kraaij jr. opgevallen. 'Hansie Hansie' denkt dat Bozeník een succes gaat worden : "Het is wel iemand die heel erg gretig is voor de goal. Die goal die hij maakt is geen toeval, in mijn ogen." Daar is Derksen het niet helemaal mee eens: "Het is een redelijk beperkte speler, maar het is een renner en een vlieger. Het is ook nog een jeugdige speler dus ik schrijf hem nog niet af." De zegereeks moet een keer eindig zijn volgens de heren van VI, wellicht al tegen PSV. Wilfred Genee suggereert dat Ridgeciano Haps op linksbuiten mag spelen om de opkomende Dumfries uit de wedstrijd te spelen.

Vandaag werd tevens besloten dat Sjaak Troost terug in de RvC mag, prima volgens Johan Derksen. Volgens de 'Snor' is er echter meer aan de hand bij Feyenoord. Er schijnt namelijk een investeerder gevonden te zijn om miljoenen in Feyenoord te pompen. Toch zit de VvF daar niet op te wachten volgens Derksen:"Die macht willen ze voor geen geld opgeven." De voormalig journalist vervolgt: "Ze willen ook niet dat Feyenoord winst maakt, want dan kunnen ze de vrienden uitkopen. Ze hebben een bod van 18 miljoen liggen voor Senesi, maar dat willen die vrienden niet."

Lees meer over:

Discussieer mee! 168 reacties

Gast8806347919

Je plaatst een bericht als Gast8806347919