'Feyenoord zet vol in op contractverlenging opgeleefde middenvelder'

'Feyenoord zet vol in op contractverlenging opgeleefde middenvelder'

Mikos Gouka (Feyenoord watcher van het Algemeen Dagblad) kijkt met VoetbalPrimeur naar de transferperiode en wat Feyenoord daar nog in gaat proberen. Volgens Gouka is Feyenoord met name op zoek naar een nieuwe spits en een middenvelder. Ook is men bezig om een eigen talent langer aan zich te binden.


'Sportief heerst er positiviteit over Feyenoord, maar bestuurlijk is dat niet zo. Op het veld zijn er jonge spelers met potentie. Helaas is er in Europa niet goed gepresteerd, daar kunnen spelers echt meer waard worden. Tyrell Malacia, Ridgeciano Haps, Orkun Kökcü'. Specifiek benoemt Gouka de onder Advocaat opgeleefde Orkun Kökcü: 'Vooral Kökcü bewijst zich keer op keer, daarom is Feyenoord nu bezig om zijn contract te verlengen'.

Toch moet er echt nog wel wat gebeuren in de winterse transferwindow. Gouka: 'Advocaat kan nu alleen Sam Larsson brengen en dan Luis Sinisterra in de punt zetten als Nicolai Jørgensen even niet beschikbaar is. Door de spits die ze willen halen kan Advocaat met een grotere selectie gaan werken, met meer kwaliteit. Ik verwacht een spits en een middenvelder, Advocaat is daar heilig van overtuigd. De half miljoen euro die Kenneth Vermeer heeft opgebracht moet dat mogelijk maken. Blijkbaar zijn die transfers financieel haalbaar'.

Discussieer mee! 53 reacties

Gast8661909374

Je plaatst een bericht als Gast8661909374