'Haps zorgt voor twijfels in top over aantrekken spelers'

'Haps zorgt voor twijfels in top over aantrekken spelers'

Feyenoord kocht in 2017 Ridgeciano Haps, waar het door Henk Timmer ook Nicolás Tagliafico werd aangeboden, sindsdien is de linksback bijna de helft van de wedstrijden die de Rotterdammers speelden geblesseerd geweest. De huidige leiding ziet de linksback ook in Marbella weer revalideren van een blessure.


Ditmaal is Haps geblesseerd aan zijn knie, waar hiervoor een scheenbeenblessure en een schouderblessure hem langdurig uit de relatie hielden. "Het is eerder februari dan januari dat Haps terug is'', zegt trainer Dick Advocaat in het Algemeen Dagblad.

Voor Haps is het de zoveelste tegenslag. Sinds zijn komst in 2017 speelde Feyenoord 118 wedstrijden. Haps speelde hiervan slechts 53%, wat neer komt op 63 wedstrijden. Als je naar het aantal speelminuten kijkt dan zijn de cijfers nog dramatischer. In slechts 45% van alle speelminuten sinds zijn komst deed Haps mee bij Feyenoord.

De top van Feyenoord, Mark Koevermans, Frank Arnesen, Toon van Bodegom, zij moeten deze maand beslissen of Feyenoord gaat investeren in nieuwe spelers. Met het zicht op Haps, de man van 6,5 miljoen, is het duidelijk dat de investering goed overdacht moet worden.

Lees meer over:

Discussieer mee! 71 reacties

Gast7965575474

Je plaatst een bericht als Gast7965575474