UPDATE | 'Management Van Bronckhorst wil niet reageren op geruchten'

UPDATE | 'Management Van Bronckhorst wil niet reageren op geruchten'

Giovanni van Bronckhorst staat bekend als de prijzenpakker van Feyenoord. De linksback maakte furore bij clubs als Barcelona, Arsenal en Glasgow Rangers, om zijn carrière weer af te sluiten bij zijn grote liefde, Feyenoord. De geboren Rotterdammer is na zijn vertrek bij Feyenoord er nog niet in geslaagd om een nieuwe uitdaging als trainer te vinden. Eerder werd al bekend dat Van Bronckhorst zich heeft aangesloten bij de City Group en dat men in Manchester hem als opvolger van Guardiola ziet.


Maar niet als het ligt aan Guangzou R&F, zo meldt de Spaanse krant Marca, op maandagavond. De club eindigde de competitie met een teleurstellende twaalfde plaats. Met de huidige trainer Stojkovic moet nog wel een overeenkomst worden bereikt ter beëindiging van zijn contract. Van Bronckhorst had onlangs nog aangegeven dat hij graag weer op het veld zou staan als trainer. De Chinese club lijkt hem dolgraag die kans te willen geven.

Update 31-12-2019 12:33
Het management van Giovanni van Bronckhorst wil niet reageren op de geruchten over een eventuele overstap naar het Chinese Guangzou R&F, zo meldt Voetbal International. De trainer zou de overstap kunnen maken naar de Chinese competitie.

Lees meer over:

Discussieer mee! 76 reacties

Gast2812533400

Je plaatst een bericht als Gast2812533400