Feyenoord wijzigt organisatie voor Eenhoorn: 'Dit was volgens mij één van de wensen, die hij destijds had'

Feyenoord wijzigt organisatie voor Eenhoorn: 'Dit was volgens mij één van de wensen, die hij destijds had'

De voetbalpodcast, een medium dat door vele journalisten gretig wordt gebruikt om hun mening te ventileren over actuele zaken in de voetbalwereld. Zo ook RTV Rijnmond in hun Rijnmond sport podcast. Evenals alle andere journalisten zagen de mannen van Rijnmond, Bischop, Van Eersel, Stout en Van Drunen, Senesi een ijzersterke wedstrijd spelen. "Op tijd instappen, kan hij goed. Ik vond zijn inspeelpass geweldig. Slidings op de bal in de zestien meter. Soms hoef je maar iets te zien van een speler om te zien dat hij klasse heeft", aldus Sinclair Bischop.


De blessure van Senesi is daarmee ook meteen een domper te noemen. De Argentijnse stopper speelde tegen RKC zijn beste wedstrijd tot nog toe alleen liep dus ook een breuk in z'n arm op. Volgens Van Eersel betekent dit niet dat Senesi ook direct 6 weken is uitgeschakeld: "Er zijn bepaalde gipsvormen waarmee je kunt spelen. Zijn breukje zit dan niet zoals Toornstra en Jørgensen in z'n pols, maar iets hoger. Ik weet niet hoe groot het gedeelte wordt wat in het gips moet." Volgens de heren ligt de trainerswisseling ook ten grondslag aan de vele blessures waar Feyenoord nu mee kampt.

Bischop weet te melden dat Feyenoord terug gaat naar een systeem met een Financieel Directeur. Een positie die sinds het vertrek van Onno Jacobs in 2011 door de Algemeen en Technisch Directeur werd uitgevoerd. "Na het aantrekken van Arnesen als technische man wordt Koevermans als Algemeen Directeur naar voren geschoven en gaan ze ook op zoek naar een nieuwe commerciële man. Feyenoord gaat nu weer terug naar een Financieel Directeur." Volgens Bischop heeft de verandering in de organisatiestructuur te maken met de verwachte komst van Robert Eenhoorn als Algemeen Directeur. "We weten dat er met Eenhoorn is gesproken. Dit was volgens mij één van de wensen die hij destijds had, dat er een aparte Financieel Directeur kwam."

Lees meer over:

Discussieer mee! 33 reacties

Gast5896360836

Je plaatst een bericht als Gast5896360836