UPDATE | 'Blessure matchwinner lijkt mee te vallen'

UPDATE | 'Blessure matchwinner lijkt mee te vallen'

Marcos Senesi was de matchwinner voor Feyenoord. De verdediger kopte in de tweede helft de beslissende 3-2 in het doel van RKC Waalwijk. Al tijdens de wedstrijd werd echter duidelijk dat de Argentijn geblesseerd was geraakt aan zijn hand, al vóór zijn doelpunt.


Senesi werd in de laatste minuut van de wedstrijd vervangen door Yassin Ayoub. Volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad is Senesi nu onderweg naar het ziekenhuis.

Update 10-11-2019 20:45
Het Algemeen Dagblad meldt dat Marcos Senesi mogelijk zijn arm heeft gebroken. De verdediger ging na afloop van de wedstrijd naar het ziekenhuis voor een foto.

Update 12-11-2019 09:00
De blessure van Marcos Senesi lijkt mee te vallen. In het Algemeen Dagblad wordt er gesproken van een zogeheten 'mooie breuk'. Dit zou kunnen betekenen dat de stopper, die steeds beter in zijn spel lijkt te komen, na de interlandbreak gewoon weer inzetbaar is. Volgens Mikos Gouka bekijkt de medische staf van Feyenoord of Senesi met een zogeheten brace kan spelen: "Met een dergelijk verband speelde bijvoorbeeld ook spits Nicolai Jørgensen lange tijd toen hij een polsbreuk had." Ook meldt Gouka dat Botteghin vermoedelijk na de interlands weer beschikbaar is voor Feyenoord.

Lees meer over:

Discussieer mee! 149 reacties

Gast5705176825

Je plaatst een bericht als Gast5705176825