Karsdorp laat zich uit over zijn eigen spel

Karsdorp laat zich uit over zijn eigen spel

Rick Karsdorp speelde volgens Dick Advocaat een degelijke wedstrijd. Karsdorp is zelf totaal niet tevreden over zijn spel van vandaag en van de laatste tijd.


Karsdorp was niet tevreden. “Eigenlijk helemaal niet, iedereen weet wat ik kan en wat ik moet brengen. Maar dat breng ik niet en daar baal ik zelf ook van. In de eerste helft lijd ik veel balverlies, dat ligt natuurlijk aan mezelf, maar als je geen afspeelmogelijkheden hebt, helpt dat niet. Ik moet gewoon veel meer brengen, dat komt er nu niet uit”, aldus een zelfkritische Karsdorp bij RTL 7. “Het moet snel anders.”

De rechtsback wil graag meer, maar het zit in zijn hoofd niet goed. “Het zit ook in het koppie heb twee seizoen weinig gespeeld, ik ben hier vertrokken na drie top seizoenen en wilde het hier weer oppakken, maar dat lukt nog niet. Iedereen weet dat het beter moet.” Krijgt Karsdorp hulp daarbij of is hij daar alleen mee bezig? “Heel veel mensen betrek ik er bij. Ik werk er keihard voor, ik doe er alles voor. Het moet gewoon allemaal veel beter.”

Had Feyenoord meer verdiend naar de 1-1. “Ja en nee, het was een wedstrijd die op en neer ging, wat moet je er nog meer over zeggen?” Heeft Karsdorp in nog vertrouwen? “Vertrouwen in mezelf is moeilijk te vinden, ik weet wat ik kan, maar het komt er nog niet uit.” Speelt Karsdorp tegen RKC weer? “In principe kan ik er mee spelen, maar het wordt voor mij nu wel kiezen of ik zo verder ga of helemaal wil herstellen.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 37 reacties

Gast5306396723

Je plaatst een bericht als Gast5306396723