Advocaat: 'Dat heb ik ze eigenlijk vanochtend een beetje verweten, de spelersgroep'

Advocaat: 'Dat heb ik ze eigenlijk vanochtend een beetje verweten, de spelersgroep'

Dick Advocaat hield donderdagmiddag zijn eerste persconferentie als trainer van Feyenoord. De trainer heeft vertrouwen in de spelersgroep en ziet zeker potentie om bovenin mee te doen, zo liet Advocaat weten.


'Ik denk dat we best een selectie hebben die bovenin mee kan draaien', vertelt Advocaat tijdens de persconferentie op een vraag van FOX Sports. De 72-jarige trainer heeft een duidelijk doel. 'Het belangrijkste is dat we Europees voetbal halen. We zitten toch nog in de Europa League, ook al staan we daar ook onderaan. Je krijgt twee wedstrijden thuis, dus dat moet zeker realistisch zijn', doelt Advocaat op het halen van de volgende ronde.

Advocaat trainde vanmorgen voor het eerst met zijn spelersgroep. Hij heeft ook gepraat over de afgelopen periode. Daarin was de trainer direct duidelijk. 'Dat heb ik ze eigenlijk vanochtend een beetje verweten, de spelersgroep. Ze stonden allemaal achter Jaap Stam, maar dat heb ik niet gezien. Als ze achter Jaap Stam hadden gestaan was hij nog trainer geweest, dan hadden ze waarschijnlijk iets meer laten zien.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 46 reacties

Gast8458972021

Je plaatst een bericht als Gast8458972021