UPDATE | 'Newcastle doet uitspraak over Stam'

UPDATE | 'Newcastle doet uitspraak over Stam'

Feyenoord heeft sinds het begin van het seizoen Jaap Stam als nieuwe trainer. Vlak nadat Stam zijn handtekening bij Feyenoord had gezet, kwam Newcastle United op de proppen die de trainer in wilde lijven.


Of Stam liever in Newcastle zou zitten? 'Hahaha… Nee', aldus de coach van de Rotterdammers in gesprek met Voetbal International, die stelt dat de huidige nummer achttien van de Premier League te laat was.

'Je bent geïnformeerd, want het klopt wel. Newcastle United meldde zich een paar dagen nadat ik mijn handtekening had gezet bij Feyenoord. Dus het was meteen geen optie. Ik ben van een man een man, een woord een woord. Het was mooi en eervol, doordat de mensen in Engeland blijkbaar weten waar ik als trainer voor sta.'

Update
Stam heeft in gesprek met Voetbal International bevestigd dat Newcastle United hem heeft benaderd, vlak nadat hij zijn handtekening had gezet bij Feyenoord. Dit zorgde echter voor gefronste wenkbrauwen in Newcastle, dat meldt The Chronicle na een telefoontje richting Newcastle United. Zij ontkennen ooit gesproken te hebben met Jaap Stam.

Lees meer over:

Discussieer mee! 108 reacties

Gast7976114624

Je plaatst een bericht als Gast7976114624