Stam baalt van tegenvallende aankoop: 'Hij komt niet aan het niveau van Fer'

Stam baalt van tegenvallende aankoop: 'Hij komt niet aan het niveau van Fer'

Liam Kelly werd met grote complimenten bij Feyenoord binnen gehaald deze zomer. Jaap Stam was erg gecharmeerd van de kleine middenvelder, die hij leerde kennen bij Reading. Bij Feyenoord moest hij de nieuwe spelverdeler worden, Kelly's kwaliteiten liggen met name in de passing en hij kan het spel daardoor goed verleggen.


Alle mooie woorden ten spijt, Kelly verpietert inmiddels bij de beloften van Feyenoord. Jaap Stam is niet tevreden met de speler, zo tekent de NOS op. Volgens Stam waren de verwachtingen vooraf sowieso al te hoog, Kelly is - wegens de beperkte middelen - slechts een breedteversterking. 'Laat ik zeggen dat het tromgeroffel over hem werd gemaakt door de pers. Dat hoort bij jullie vak. Liam is een speler die op de lange termijn leuke dingen kan gaan doen bij Feyenoord'.

Toch had ook Stam wel meer verwacht van de Ier. In Engeland liet Kelly meer zien dat hij tot nu in Nederland zien, Stam is daar ook over in gesprek met de speler. 'Hij kan veel beter en moet weer aan de bak om dat te gaan brengen. Als hij dat niet doet, komt hij dus ook niet in beeld om te gaan spelen op dit moment. Op dit moment is een basisplaats niet aan de orde, omdat hij niet brengt wat we van hem verwachten. Hij komt bijvoorbeeld nog niet aan het niveau van een Fer'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 74 reacties

Gast3909456060

Je plaatst een bericht als Gast3909456060