Verontrustend gerucht voor Feyenoord: 'Vertrek Kuijt dreigt'

Verontrustend gerucht voor Feyenoord: 'Vertrek Kuijt dreigt'

[Gerucht] Een gelukkige loopbaan als trainer heeft Henke Larsson nog niet. De oud-Feyenoorder, vroeger met de kenmerkende dreadlocks, vertrok deze zomer bij Helsingborgs na de zoveelste golf van bedreigingen van 'supporters'. De trainer had het zwaar te verduren en koos eieren voor zijn geld. Inmiddels zwellen de geruchten aan dat Larsson een nieuwe kans krijgt, maar nu buiten Zweden. Southend United FC wil de Zweed aanstellen. Een andere Feyenoorder zou Larsson moeten assisteren.


En dat laatste is misschien wel het meest opzienbarend. Larsson zou namelijk Dirk Kuijt hebben gevraagd om assistent te worden bij de League One club.

Kuijt sloot zijn spelerscarrière bij Feyenoord af met een kampioenschap en begon daarna meteen met een opleiding tot trainer en technisch directeur. Kuijt, nu trainer van Feyenoord O/19, wordt nu al een grote toekomst voorspeld bij Feyenoord, vandaar dat het nieuws in slaat als een bom. Kuijt heeft aanzienlijke macht binnen Feyenoord, onder andere op het gebied van scouting. Als de geruchten kloppen dan valt er na het vertrek van Martin van Geel (technisch directeur) en Jan de Jong (algemeen directeur) opnieuw een enorm gat in de organisatie.

FR-Fans.nl mini poll

Feyenoord moet er alles aan doen om Kuijt bij Feyenoord te houden

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 164 reacties

Gast6057247896

Je plaatst een bericht als Gast6057247896