Opmerkelijke conclusie over Feyenoord: 'Het is echt subtop gedrag'

Opmerkelijke conclusie over Feyenoord: 'Het is echt subtop gedrag'

Voetbalpraat, één van de weinige programma’s die zowel als Podcast en als show wordt uitgebracht. In het praatprogamma van Fox Sports waren Kenneth Perez, Leo Driessen en Martijn Krabbendam bij Vincent Schildkamp om over het weekend te praten. “Ik denk dat de psycholoog er ook geen antwoord op heeft waarom het zo ver terug valt”, aldus Martijn Krabbendam.


"Het is natuurlijk niet een beter elftal dan dat ze vorig jaar hadden”, meent Krabbendam, het vertrek van Van Persie, Vilhena en St. Juste en de komst van onder anderen Karsdorp, Ié, Senesi, Fer en Narsingh heeft Feyenoord in zijn ogen niet beter gemaakt. Vervolgens ontstaat er een discussie over het aantrekken van Senesi. Krabbendam is voorstander van de aankoop: “Ze zochten een linksbenige centrale verdediger, die naar verloop van tijd meer waard wordt.” Leo Driessen snapt de aankoop niet zo goed en hekelt met je de hoogte van de teansfersom: “Je moet je afvragen of je wel spelers moet halen die zoveel geld kosten." Kenneth Perez snapt de aankoop dan weer wel: “Het is een gok, maar als die Zuid-Amerikanen het goed doen, dan leveren ze ook meteen heel erg veel geld op.”

De rol van de trainer staat na 10 punten in 6 wedstrijden al licht onder druk: “Jaap Stam maakt een rustige indruk, hij heeft geprobeerd om te werken aan een manier van spelen, met druk zetten en positiespel”, zegt Krabbendam. De heren zien wel een groot probleem in de selectie van Feyenoord: “Fitheid is echt een heel groot probleem”, meent Kenneth Perez, waarna de analist verder gaat: “Je kan gewoon niet 10-20 procent minder zijn dan speel je gelijk tegen Emmen.”

Over de wedstrijd tegen AZ zijn de mannen optimistisch voor Feyenoord. “Altijd als het slecht gaat bij Feyenoord lijkt AZ langs te komen en te verliezen in de Kuip”, zegt Krabbendam. Perez vindt dat er een opmerkelijke tendens ontstaat bij grote wedstrijden van Feyenoord: “Het is echt subtop gedrag dat je je richt op één wedstrijd, en daarna drie of vier wedstrijden niet thuis geeft.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 65 reacties

Gast8535240010

Je plaatst een bericht als Gast8535240010